Jeugdtoernooi BC Beijum 28-03-2020

Ook dit jaar organiseert BC Beijum weer een Jeugdtoernooi BC en wel op zaterdag 28 maart 2020 in Sporthal Beijum aan de Amkemaheerd 293, 9736 BV Groningen.
In de omgeving van de sporthal is voldoende parkeergelegenheid.

Uitnodiging BC Beijum:
Graag nodigen wij jullie en met name jullie jeugdleden uit om hieraan deel te nemen.
Het programma is ook dit jaar “net effe anders”. We hebben besloten om de traditionele toernooivorm te laten varen en er een hele andere draai aan te geven. Vorig jaar werd dit enthousiast ontvangen, dus we hopen er weer net zo’n groot succes van te maken!
We beginnen om 09.30 uur met een jeugdtoernooi in de vorm van een laddercompetitie. De poules zullen worden ingedeeld naar leeftijd en niveau (bij voldoende aanmeldingen). Het voordeel van een laddercompetitie is dat er steeds doorgespeeld kan worden en niemand na een aantal wedstrijden ‘verloren’ heeft, het blijft spannend tot het einde!
Om 11.30 uur stoppen we met de wedstrijden en is er een prijsuitreiking in de kantine. Dit geeft de spelers de gelegenheid even uit te rusten.
Daarna gaan we om 12.00 uur verder met het populaire ouder-kind toernooi. Bij dit onderdeel wordt een ouder/begeleider uitgenodigd om samen met het jeugdlid wedstrijdjes te spelen tegen andere koppels van ouder/begeleider en kind.
Het hoeft trouwens niet perse een ouder/begeleider te zijn, het mag ook je beste vriend/vriendin, neefje/nichtje, je opa of oma of wie dan ook zijn. Hier gaan we mee door tot 13.00 uur, waarna er weer een prijsuitreiking zal zijn.
De kosten zijn 3 euro per onderdeel, doe je echter aan beide onderdelen mee (en waarom niet??) dan kost het 5 euro per persoon. Betaling contant op de dag van het toernooi bij binnenkomst in de sporthal (graag gepast geld meenemen).
Na 13.00 uur worden onze volwassen leden er bij uitgenodigd, en kan er door een ieder die nog zin heeft om door te spelen tot 14.00 uur worden vrij gespeeld.
We hopen op deze manier een gezellig en sportief toernooi te organiseren, waarbij vooral het plezier in de sport voorop staat.

Samengevat:
– 09.30 – 11.30 uur: laddercompetitie voor de jeugd
– 11.30 – 12.00 uur: pauze en prijsuitreiking
– 12.00 – 13.00 uur: ouder-kind toernooi voor kind en ouder/begeleider/vriend(in)/…
– 13.00 – 14.00 uur: vrij spelen voor iedereen (gratis)

Willen jullie meedoen: geef je UITERLIJK 20 maart 2020 op via deze link:

http://bit.ly/jeugdtoernooibeijum2020